Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 332
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywie...
[ pełny opis ]


Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania przedmiotu PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum.
Numer dopuszczenia: 10/00...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze...
[ pełny opis ]


Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa....
[ pełny opis ]


Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik rolnik). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystki...
[ pełny opis ]


Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemn...
[ pełny opis ]


Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego. Jest pozycją niezbędną dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego z zawodu technik weterynarii. Kwalifikacja Rol. 12....
[ pełny opis ]


Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom p...
[ pełny opis ]


Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin za...
[ pełny opis ]


Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykła...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa....
[ pełny opis ]


Zeszyt testów i ćwiczeń zawiera propozycje zadań przygotowujących do pisemnego i praktycznego egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik ekonomista.
Testy przygotowane na podstawie obowiązujących standardów wymagań dla zaw...
[ pełny opis ]


Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodni...
[ pełny opis ]


Żywienie i usługi gastronomiczne, część. V: Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obec...
[ pełny opis ]


Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia ...
[ pełny opis ]
