Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 332
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsłu...
[ pełny opis ]


Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składnikó...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk obejmujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.32 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania przepływu info...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk. Realizuje treści z zakresu 1. części kwalifikacji A.30 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesie produkcji). Tematy omawiane w podręczniku to m.in. organizacja produkcji, inf...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przyjmowaniem i dokumentowaniem dostaw towarów, ustalaniem ...
[ pełny opis ]


Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia...
[ pełny opis ]


PLANOWANIE I KALKULACJA KOSZTÓW IMPREZ TURYSTYCZNYCH
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13 (Pl...
[ pełny opis ]


Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim t...
[ pełny opis ]


Podejmowanie decyzji wpływających na efekty działalności przedsiębiorstwa to podstawowa czynność każdego menedżera. Proces decyzyjny wynika z pierwszej i najważniejszej funkcji zarządzania, jaką jest planowanie.
W książce omówiono wiele powiązanych ...
[ pełny opis ]


Podręcznik jest adresowany do uczniów klasy trzeciej szkoły zawodowej o zawodzie mechanik pojazdów samochodowych.W książce przypomniano podstawowe pojęcia z magnetyzmu i elektryczności, aby ułatwić uczniom zrozumienie omawianej następnie budowy półpr...
[ pełny opis ]


Podręcznik realizujący treści stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik usług kosmetycznych. Prezentuje wiedzę z zakresu podstaw anatomii człowieka (budowa komórki, tkanki, skóry, rodzaje cery, układy: hormonalny, kostny, mięśniowy, nerw...
[ pełny opis ]


Trzecia część podręcznika przeznaczonego dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik architektury krajobrazu obejmuje zagadnienia związane z elementami roślinnymi i architektonicznymi we współczesnym krajobrazie ogrodowym. Do elementów architek...
[ pełny opis ]


Książka ta jest niezbędnikiem dla studenta stomatologii i medycyny oraz dla lekarzy stomatologów, którzy mogą do niej sięgnąć w celu przypomnienia sobie zdobytej wiedzy podczas toku studiów czy też podczas specjalizacji.
Zebrane zaganienia w niezwy...
[ pełny opis ]


Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz szkoły policealnej kształcących w zawodzie sprzedawca....
[ pełny opis ]


Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia MEN: 28/2007. ...
[ pełny opis ]
