Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
wydawnictwo:
wszystkie
pozycji na stronie: pokaż
15

Przedmioty zawodowe

produktów: 323

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2
nasza cena:

64,20 PLN

Anna Kmiołek
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolow... [ pełny opis ]
Organizacja robót rozbiórkowych Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja B.33.5
nasza cena:

28,00 PLN

Tadeusz Maj
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.5. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z rozbiórką obiektów budowlanych. W książce om... [ pełny opis ]
Organizacja sprzedaży część 1
nasza cena:

21,10 PLN

Andrzejczak
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: do nauczania w zawodzie sprzedawca. W podręczniku wymieniono i zaprezentowano nazwy konkretnych firm i marki produktów. Zamieszczono je w celach dydaktycznych, aby zobrazować teorię za pomocą rzecz... [ pełny opis ]
Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Podręcznik do nauki zawodu. Technik logistyk. Część 2
nasza cena:

64,50 PLN

Stochaj Stolarski Sliżewska Sliżewski
Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji SPL.04. Podręczn... [ pełny opis ]
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz.1 T.11.1.
nasza cena:

25,10 PLN

Cielecka Jasińska Beata
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 1 to niezwykła pozycja wydawnicza na rynku podręczników szkolnych. Autorka jest wieloletnim praktykiem w zawodzie hotelarza, a od kilku lat także wykładowcą przedmiotów zawodowych. Doświadczenie zawo... [ pełny opis ]
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz.2 T.11.2.
nasza cena:

29,40 PLN

Cielecka Jasińska Beata
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsłu... [ pełny opis ]
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia Podręcznik część 1 kw.tg.16
nasza cena:

64,20 PLN

Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składnikó... [ pełny opis ]
Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych
nasza cena:

37,00 PLN

Deja Marcin Rożej Anna Stochaj Justyna
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk obejmujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.32 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania przepływu info... [ pełny opis ]
Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesie produkcji Kwalifikacja A.30.1
nasza cena:

33,60 PLN

Kij Andrzej , Cybulska Daria, Ligaj Magda
Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk. Realizuje treści z zakresu 1. części kwalifikacji A.30 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesie produkcji). Tematy omawiane w podręczniku to m.in. organizacja produkcji, inf... [ pełny opis ]
Organizowanie sprzedaży cz.1-podręcznik Towar jako przedmiot handlu
nasza cena:

43,00 PLN

Andrzejczak Donata, Mikina Agnieszka, Wajgner Maria Danuta
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przyjmowaniem i dokumentowaniem dostaw towarów, ustalaniem ... [ pełny opis ]
Organizowanie usług kelnerskich kw.T.10-zeszyt ćwiczeń
nasza cena:

42,70 PLN

Szajna Renata , Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).  Ćwiczenia... [ pełny opis ]
Pan Kupka uczy matmy. Część 2 – dodawanie, odejmowanie i mnożenie
nasza cena:
33,25 PLN (-16%)

27,90 PLN

Yusaku Furuya
Zapomnij o nudnych podręcznikach. Czas na matematykę, jakiej jeszcze nie było! W książce, która stała się absolutnym hitem w Japonii, znajdziesz mnóstwo zadań, które pomogą ci opanować podstawowe działania matematyczne. Ale uwaga! Każde ćwiczenie... [ pełny opis ]
Planowanie i kalkulacja kosztów imprez turystycznych-podręcznik
nasza cena:

42,80 PLN

Banasik Włodzimierz, Borne-Januła Hanna
PLANOWANIE I KALKULACJA KOSZTÓW IMPREZ TURYSTYCZNYCH Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Szkoły ponadgimnazjalne  Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13 (Pl... [ pełny opis ]
Planowanie i ocena sposobu żywienia cz.1 ćwiczenia kw.t.15. organizacja żywienia i usług gastronomicznych
nasza cena:

21,80 PLN

Kowalska Joanna Ewa
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim t... [ pełny opis ]
Planowanie logistyczne-podręcznik
nasza cena:

30,80 PLN

śliwczyński
Podejmowanie decyzji wpływających na efekty działalności przedsiębiorstwa to podstawowa czynność każdego menedżera. Proces decyzyjny wynika z pierwszej i najważniejszej funkcji zarządzania, jaką jest planowanie. W książce omówiono wiele powiązanych ... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Ostatnio oglądane

1 Mistrz słowa Mini
2 Bilbord
J.D. Bujak
3 Seks
Wójcik
4 We dnie w nocy
Kołakowska Agata
5 Gdynia obiecana. Miasto, m...
Grzegorz Piątek
6 Baśnie
Perrault
7 Kolorowanka z tatuażami W...
8 Plastyczne wymyśl-Anki, c...
Kalbarczyk

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2025 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij