Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
wydawnictwo:
wszystkie
pozycji na stronie: pokaż
15

Przedmioty zawodowe

produktów: 332

Technologia gastronomiczna cz. 2 - kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
nasza cena:

38,00 PLN

Kmiołek
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie ... [ pełny opis ]
nasza cena:

23,50 PLN

GÓrecka
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz.2... [ pełny opis ]
nasza cena:

22,90 PLN

GÓrecka
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz.3... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
nasza cena:

33,70 PLN

Małgorzata Konarzewska
Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu ?kucharz? na poziomie technikum. Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele u... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.3 szk.śr-podręcznik dla tech. i policealnej
nasza cena:

42,30 PLN

Konarzewska
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie ... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 2 Podręcznik
nasza cena:

34,30 PLN

Flis Krystyna, Procner Aleksandra
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwie... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 3, WSiP
nasza cena:

33,50 PLN

Procner,flis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek o... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część, WSiP
nasza cena:

37,70 PLN

Procner
Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodar... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna, podręcznik, część 1,WSiP
nasza cena:

33,90 PLN

Kmiołek
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawi... [ pełny opis ]
Technologia i towaroznawstwo Podręcznik
nasza cena:

27,30 PLN

Urszula Łatka
Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum. Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim po... [ pełny opis ]
Technologia żywności cz. I Podstawy technologii
nasza cena:

57,00 PLN

Nowak
Podręcznik do nauki zawodu technik gastronomii.... [ pełny opis ]
Technologie Informatyczne w rachunkowości - ćwiczenia
nasza cena:

20,00 PLN

Ćwiczenia z technologii informatycznych w rachunkowości przeznaczono dla uczestników ośrodków kursowych, uczniów szkół ekonomicznych oraz liceów profilowanych: profil ekonomiczno-administracyjny; blok tematyczny: elementy rachunkowości. Napisane są j... [ pełny opis ]
Testy i zadania praktyczne egzamin zawodowy kwalifikacja B.5
nasza cena:

21,70 PLN

Solonek Renata Pyszel Robert
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY. MONTER ZABUDOWY I ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH W BUDOWNICTWIE. MONTAŻ SYSTEMÓW SUCHEJ ZABUDOWY. KWALIFIKACJA B.5 Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne   W publikacji zamieszczono 5 zestawów testowych przy... [ pełny opis ]
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik budownictwa betoniarz-zbrojarz Kwalifikacja B.16
nasza cena:

31,70 PLN

Kozłowski Mirosław, Wojtkowiak Wojciech
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację B.16 (Wykonywanie robót zbrojarskich i betoniarskich) w zawodach betoniarz-zbrojarz i technik budownictwa. Każdy zestaw składa się z 40 zada... [ pełny opis ]
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik ekonomista Kwalifikacja A.35
nasza cena:

31,70 PLN

Wioletta Bień
Zakres:Kwalifikacja A.35 (Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji)Podręcznik do nauki:przygotowania się do części pisemnej egzaminu zawodowego,sprawdzenia swoich umiejętności przed częścią praktyczną egzaminu zawodowego,zapoznania się z n... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Ostatnio oglądane

1 Horizons 4 - zeszyt ćwicz...
Paul Radley, Daniela Simon...
2 Hiszpański smyczek
Romano-Lax Andromeda
3 ABCDeutsch neu 2 materiał...
Kozubska Marta, Krawczyk E...
4 Heartbreaker
Garwood
5 Grzyby i warzywa w kuchni...
6 Rymowanki - zapraszanki +...
Ewa Stadmuller
7 Cuda w kuchni
Katarzyna Bosacka
8 Dar Przemiany. Duchowy prz...
Marianne Williamson

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2025 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij