Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Kuchnia i diety
Kuchnia i diety
produktów: 250
Dostępna w wielu krajach, a w samym tylko Quebecu sprzedana w nakładzie 180 000 egzemplarzy książka Dieta w walce z rakiem wywołała małą rewolucję, zwracając uwagę czytelników na podstawowy oręż w walce z tą chorobą: odżywianie....
[ pełny opis ]


Dostępna w wielu krajach, a w samym tylko Quebecu sprzedana w nakładzie 180 000 egzemplarzy książka Dieta w walce z rakiem wywołała małą rewolucję, zwracając uwagę czytelników na podstawowy oręż w walce z ta chorobą: odżywianie. Dziś nie ma juz chyba...
[ pełny opis ]


Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem?
Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci...
[ pełny opis ]


Kuchnia Smakosza to zbiór sprawdzonych przepisów z całego świata, które każdy z nas może wykonać w domowym zaciszu. Kolorowe zdjęcia pokazują, jak powinna wyglądać każda potrawa. Książka przeznaczona jest dla doświadczonych gospodyń, jak też dla pocz...
[ pełny opis ]


Annabel Langbein to gwiazda międzynarodowego programu telewizyjnego (w Polsce jest nadawany na kanale Kuchnia+).Jej podejście do gotowania jest zarówno praktyczne, jak i inspirujące. Pokazuje, jak w łatwy, naturalny sposób przyrządzić rewelacyjne dan...
[ pełny opis ]


Prawidłowe odżywianie i oddychanie sprawiają, że dobrze się czujesz. Jednak często po posiłku odczuwasz zmęczenie i brak energii. Jak to zmienić, podpowie Georg Weidinger, znany lekarz, który wspólnie ze swoją żoną, opracował dietę opartą na Tradycyj...
[ pełny opis ]


Ciekawe informacje o kulturze, historii i sztuce kulinarnej krajów, z których pochodzą przepisy- ponad 100 przepisów udowadnia, że kuchnia wegetariańska nie musi być monotonna- dekoracje, propozycje pasujących napojów- zdęjcia krajobrazów i wegetaria...
[ pełny opis ]


Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić pomysłowe dania obiadowe i przepyszne desery. W książce znajdziesz p...
[ pełny opis ]


Urlop na łonie natury w otoczeniu drzew, zielonych roślin i w atmosferze ptasich koncertów to jeden z najlepszych sposobów na regenerację i długotrwałe naładowanie baterii. Jednak spędzając dni w lesie, trzeba zadbać o odpowiednie odżywianie. Dzięki ...
[ pełny opis ]


Sami wyrabiajmy likiery! W tej książce autor zdradza tajemnice wytwarzania wysokojakościowych likierów owocowych. Różnorodne owoce i zioła prostymi środkami można przerobić na najsmaczniejsze likiery, w dodatku tylko w ciągu jednego dnia. W poradniku...
[ pełny opis ]


Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień ? łódzka kuchnia. Choć nawet przez mieszkańców ziemi obiecanej kojarzona jest jedynie z k...
[ pełny opis ]


Kuchnia regionu łódzkiego to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej...
[ pełny opis ]


Gotuj sprytniej, jedz zdrowiej i oszczędzaj czas!
Meal Prep to nowa metoda przyrządzania posiłków, która odmieni twoje życie. Autorka słynnego bloga SkinnyTaste, Gina Homolka, pokaże ci, jak przygotowywać bazę produktów, dzięki której bę...
[ pełny opis ]



Smak, barwa i konsystencja miodu różnią się w zależności od miejsca jego pochodzenia. Jednak jest coś, co łączy wszystkie miody niepowtarzalny słodki smak. Dzięki tej książce poznasz niecodzienne zastosowanie miodów zarówno jednokwiatowych (lipoweg...
[ pełny opis ]
