Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 960

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywie...
[ pełny opis ]


Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania przedmiotu PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum.
Numer dopuszczenia: 10/00...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze...
[ pełny opis ]


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka wyczerpująco omówiła tematy dotyczące zna...
[ pełny opis ]


Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa....
[ pełny opis ]


Zbiór jest adresowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych realizujących nauczanie chemii w zakresie podstawowym oraz przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii na poziomie rozszerzonym. Książka może również stanowić doskonałe źródło dodatk...
[ pełny opis ]


Zbiór zadań do nauczania podstaw elektrotechniki przeznaczony dla uczniów i nauczycieli techników i branżowych szkół elektrycznych i elektronicznych. Aby ułatwić uczniowie zrozumienie zagadnień, część zadań rozwiązano, do pozostałych odpowiedzi umies...
[ pełny opis ]


Zbiór zadań do nauczania podstaw elektrotechniki przeznaczony dla uczniów i nauczycieli techników i branżowych szkół elektrycznych i elektronicznych. Aby ułatwić uczniowie zrozumienie zagadnień, część zadań rozwiązano, do pozostałych odpowiedzi umies...
[ pełny opis ]


Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy ...
[ pełny opis ]


Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczani...
[ pełny opis ]


Publikacja jest dodatkową pomocą dla uczniów przygotowujących się do wykonywania zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik).
Składa się ...
[ pełny opis ]


Zeszyty lekturowe to samodzielne, ponadcyklowe publikacje dla uczniów zreformowanej szkoły podstawowej, stanowiące niezbędną pomoc w analizie i interpretacji obowiązkowych i uzupełniających lektur z nowej podstawy programowej.
Zeszyt lekturowy dla ...
[ pełny opis ]


Zeszyt z pomysłem! to karty pracy przygotowane na zajęcia rozwijające uzdolnienia (w ramach pomocy psychologiczno-pedagogicznej), a także na kółka zainteresowań. Zawiera inspirujące propozycje zadań i zabaw dla dzieci w wieku 6-8 lat.
Najważniejsz...
[ pełny opis ]


Nr aprobaty: 463/4/2013
Nowe wydanie podręcznika Zrozumieć tekst ? zrozumieć człowieka. Klasa 2, część 2. Modernizm?dwudziestolecie międzywojenne (nurt klasyczny), dostosowane do nowej podstawy programowej.
Podręcznik został przygotowany z my...
[ pełny opis ]


Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół hotelarsko-turystycznych i gastronomicznych, kształcących kadry na potrzeby turystyki.Zawiera wiadomości na temat znaczenia składników pokarmowych i ich wpływu na organizm człowieka oraz właściwości prod...
[ pełny opis ]
