Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 960

Wykonywanie elementów maszyn, urządzeń i narzędzi metodą obróbki maszynowej. Kwalifikacja MEC.08Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik mechanik i ślusarz. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Wykonywani...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz ślusarz, realizujący treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M. 20 (Wykonywanie elementów maszyn, urządzeń i narzędzi metodą obróbki ręcznej). W podręczniku przedstawiono charakterystykę materi...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.16. Wykonywanie robót zbrojarskich i betoniarskich ? B.16. 3. Wykonywanie mieszanek betonowych. W książce m. in. omówiono podstawy robót betoniarskich,...
[ pełny opis ]


Jeżeli chcesz dobrze przygotować się do zawodu, jakim jest technik reklamy, to koniecznie dodaj ten podręcznik do koszyka. Zawarte w nim informacje pozwalają na poznanie tajników pracy w tej dziedzinie. "Wykonywanie przekazu reklamowego. Podręcznik d...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 4 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych).Omawia zagadni...
[ pełny opis ]


W podręczniku omówiono różne rodzaje materiałów i podłoży malarskich oraz zaprezentowano wiedzę dotyczącą wykonania i zdobienia powłok malarskich. Opisano również, jak rozpoznawać uszkodzenia powłok malarskich i je naprawiać, oceniać jakość ...
[ pełny opis ]


W podręczniku omówiono różne rodzaje tapet i zaprezentowano wiedzę dotyczącą przygotowywania podłoży pod tapety, wykonania robót tapeciarskich i zdobienia tapet różnymi technikami, a także rozpoznawania rodzajów uszkodzeń i metod ich naprawy. Opisano...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 1 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych).
Omawia zagad...
[ pełny opis ]


Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom...
[ pełny opis ]


Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt...
[ pełny opis ]


Książka polecana uczniom klasy I i II technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, a także uczniom technikum, zawód: technik organizacji usług gastronomicznych....
[ pełny opis ]


Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz małej gastronomii?. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach g...
[ pełny opis ]


Podręcznik jest adresowany do uczniów klas I liceów profilowanych o profilu zarządzanie informacją. Polecamy go również uczniom liceów ogólnokształcących i techników; do przedmiotu technologia informacyjna.omości prezentowane przez autorów obejmują t...
[ pełny opis ]


Wyszukiwanie i selkcjonowanie i gromadzenie informacji cz.2-p ł y t a...
[ pełny opis ]


Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu: zarządzanie informacją, do bloku tematycznego - wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji. Obejmuje w swej treści dwa moduły: 1. Źródła informacji. 2. Wyszukiwanie ...
[ pełny opis ]
