Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 971

Podręcznik do nauki zawodu opiekun medyczny. W części pierwszej zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia działalności gospodarczej, bezpieczeństwa i higieny pracy oraz kompetencji personalnych i społecznych. Część druga omawia zagadnienia zwi...
[ pełny opis ]


Opiekunka dziecięca. Podręcznik do nauki zawodu opiekunka dziecięca. W części pierwszej zawiera wiadomości z zakresu podstaw prowadzenia działalności gospodarczej, bezpieczeństwa i higieny pracy oraz kompetencji personalnych i społecznych.
Czę...
[ pełny opis ]


Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Spółka Akcyjna proponują serię podręczników do nauki zawodu Technik informatyk.
Podręcznik zawiera podstawowe wiadomości na temat posługiwania programami komputerowymi przydatnymi w pracy biurowej oraz obsługi urz...
[ pełny opis ]


Podręcznik przeznaczony dla ucznia technikum i szkoły policealnej, zawód: technik budownictwa.
W podręczniku podano najnowsze informacje i rozwiązania dotyczące organizacji i kierowania budową. Omówiono następujące zagadnienia: przygotowanie budowy...
[ pełny opis ]


Podręcznik charakteryzuje zamówienia publiczne i związane z nimi przetargi. Omawia także przedmiarowanie robót budowlanych, tworzenie różnego typu kosztorysów. Wskazuje przydatne programy komputerowe i bazy danych. Przedstawia szczegółowo ...
[ pełny opis ]


Podręcznik omawia szczegółowo dokumentację wymaganą do podjęcia robót budowlanych, metody planowania robót w budownictwie, w tym sposoby organizacji pracy, sieciowego planowania czynności i harmonogramy. Opisuje także, jak należy przygotow...
[ pełny opis ]


"Organizacja i technika pracy biurowej. Podręcznik do nauki zawodów z branży ekonomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne" to propozycja dla uczniów, którzy kształcą się w kierunkach związanych z administracją, ekonomią, zarządzaniem, księgowością oraz fina...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik handlowiec oraz sprzedawca w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Omawia zagadnienia dotyczące:
zasad zamawiania, przyjmowania i dokumentowania d...
[ pełny opis ]


W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby p...
[ pełny opis ]


Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1.
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak
Zakres:
kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji)
Podręcznik do nauki:
podstawowych z...
[ pełny opis ]


Organizacja pracy w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelars...
[ pełny opis ]


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy d...
[ pełny opis ]


Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i napojów,...
[ pełny opis ]


Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji p...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolow...
[ pełny opis ]
