Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 854

Podręcznik omawia szczegółowo dokumentację wymaganą do podjęcia robót budowlanych, metody planowania robót w budownictwie, w tym sposoby organizacji pracy, sieciowego planowania czynności i harmonogramy. Opisuje także, jak należy przygotow...
[ pełny opis ]


"Organizacja i technika pracy biurowej. Podręcznik do nauki zawodów z branży ekonomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne" to propozycja dla uczniów, którzy kształcą się w kierunkach związanych z administracją, ekonomią, zarządzaniem, księgowością oraz fina...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik handlowiec oraz sprzedawca w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Omawia zagadnienia dotyczące:
zasad zamawiania, przyjmowania i dokumentowania d...
[ pełny opis ]


W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby p...
[ pełny opis ]


Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1.
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak
Zakres:
kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji)
Podręcznik do nauki:
podstawowych z...
[ pełny opis ]


Organizacja pracy w hotelarstwie - podręcznik przeznaczony jest dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Materiał został podzielony na dwie części.W części pierwszej zaprezentowano ogólne wiadomości o historii hotelars...
[ pełny opis ]


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy d...
[ pełny opis ]


Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: zagadnienia związane z planowaniem produkcji potraw i napojów,...
[ pełny opis ]


Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji p...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolow...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.5. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z rozbiórką obiektów budowlanych. W książce om...
[ pełny opis ]


Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: do nauczania w zawodzie sprzedawca.
W podręczniku wymieniono i zaprezentowano nazwy konkretnych firm i marki produktów. Zamieszczono je w celach dydaktycznych, aby zobrazować teorię za pomocą rzecz...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk ? zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.32 (Organizacja transportu). Prezentuje wiedzę na temat planowania i organizowania procesów spedycyjnych oraz dokumentowania realizacji procesów transportowo-spedy...
[ pełny opis ]


Druga część podręcznika Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów omawia kwestie dotyczące przepisów prawa regulujących procesy transportowe, zapoznaje z normami oraz procedurami kluczowymi w zawodzie technik spedytor. Podręczn...
[ pełny opis ]


Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji SPL.04.
Podręczn...
[ pełny opis ]
