Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Kuchnia i diety
Kuchnia i diety
produktów: 238
Naturalna kuchnia wegetariańska t.2 ...
[ pełny opis ]


Wielu rodziców na słowo "choroba" dostaje gęsiej skórki. Dzieje się tak dlatego, że ich pociechy często cierpią na różne dolegliwości zdrowotnie. Książka "Naturalna odporność. Radzi Matka Aptekarka", której autorką jest...
[ pełny opis ]


Książka zawiera przepisy z kuchni dalekich krajów, które można z powodzeniem wypróbować w polskim domu. Jeden warunek: trzeba mieć pod ręką pieprz i odrobinę fantazji. Zebrane tu receptury potraw mniej lub bardziej pikantnych i wykorzystują egzotycz...
[ pełny opis ]


Chcesz zadbać o zdrowie, odzyskać siłę i schudnąć bez efektu jo-jo? Odkryj proste triki żywieniowe, które pomogą ci utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Poznaj sposoby na to, aby uniknąć insulinooporności, cukrzycy i zaburzeń hormonalnych. Znajd...
[ pełny opis ]


Carla Bardi tym razem prezentuje ponad 100 przepisów na pizze, burgery i meksykańskie nachos. Receptury przedstawione na kolorowych fotografiach w pełni oddają wygląd gotowego dania.
Carla Bardi tym razem prezentuje ponad 100 przepisów na pizze, bu...
[ pełny opis ]


Książka zawiera oszałamiającą liczbę ponad 100 przepisów. Wszystkie w pełni podążają za wegańskim duchem. Czytelnicy i amatorzy jedzenia znajdą tu przepisy na obiady i kolacje z bulw, korzeni, a także liści. Książka ujawnia wręcz czarodziejskie właśc...
[ pełny opis ]


"Nowa ketogeniczna dieta South Beach" autorstwa Arthura Agatstona to książka łącząca w sobie zasady diety South Beach oraz najnowsze informacje dotyczące zdrowego odżywiania, które są podstawą diety ketogenicznej. Znajdziemy w niej 28-dniowy plan, ...
[ pełny opis ]


Kolejna Książka Kucharska, pomyślicie drodzy Czytelnicy sięgając po tę książkę, a przecież napisano ich już tyle, więc po co następna? Otóż każdy ma własne spojrzenie na gotowanie. Dla nas najważniejsze jest aby odżywiać się zdrowo, a gotowanie i jed...
[ pełny opis ]


Nowoczesne zasady odżywiania. Przepisy mistrzów promują jeden z najnaturalniejszych sposobów odżywiania oparty na nisko przetworzonej żywności roślinnej. Dr Le Anne Campbell, poprosiła światowej sławy kucharzy o przygotowanie prostych wegańskich prze...
[ pełny opis ]


Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia s...
[ pełny opis ]


Stale staramy się usprawniać rytm życia, a liczba spraw do załatwienia zmusza nas do nieustannego i szybkiego podejmowania decyzji. Jak ocalić własne emocje i spróbować zachować spokój? Pragniemy chronić własną przestrzeń, z uwagą dokonywać przemyśla...
[ pełny opis ]


Wyjątkowa książka mistyczno-kulinarna autorstwa Lary Gessler. Orzechy i pestki kochamy wszyscy, zwłaszcza Lara Gessler. W jej rodzinnym domu worek orzechów łuskanych w czasie przygotowań do Bożego Narodzenia zbliżał bardziej niż lepienie p...
[ pełny opis ]


75 smakowitych przepisów z całego świata na potrawy słodkie i pikantne, od nadziewanego ananasa po zabaione z winogronami. 130 pięknych, barwnych fotografii!...
[ pełny opis ]


75 smakowitych przepisów z całego świata na potrawy słodkie i pikantne, od nadziewanego ananasa po zabaione z winogronami. 130 pięknych, barwnych fotografii!...
[ pełny opis ]


Przeobrażenia gospodarcze Polski sprawiły, że owoce południowe pojawiły się również na naszym rynku konsumpcyjnym. Ich nagłe ukazanie się i związana z tym egzotyka zaskoczyły potencjalnych konsumentów. Powszechna dostępność i konkurencyjna cena wobec...
[ pełny opis ]
