Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 958

Słownik zawiera około 700 haseł, które mają pomóc w rozumieniu terminów i pojęą używanych w ochronie przyrody oraz uzyskaniu szybkiej informacji o nowych faktach, zjawiskach i procesach pojawiających się wraz z rozwojem teorii i praktyki w tej dziedz...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywan...
[ pełny opis ]


Czy interesuje Cię zdobycie wiedzy w zakresie sporządzania i wydawania posiłków? Doskonałą pomocą i źródłem wiedzy niezbędnej do egzaminów jest "Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawo...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, sposoby&nb...
[ pełny opis ]


W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia i usług ...
[ pełny opis ]


Publikacja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik, który przygotowuje uczniów szkół ponadpodstawowych do wykonywania tytułowych ...
[ pełny opis ]


Pozycja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik autorstwa Anny Kmiołek-Gizary, dedykowany uczniom przygotowującym się do wykonywa...
[ pełny opis ]


Fizyka zazwyczaj nie należy do najbardziej lubianych przez uczniów przedmiotów szkolnych. Choć może być fascynująca, gdy zostanie podana w zjadliwej formie, bywa także trudna, jak każdy przedmiot ścisły. "Sposób na fizykę. Szkoła podstawowa. Klasa 7....
[ pełny opis ]


Sposób na fizykę. Zbiór zadań. Klasa 7. Przygotowane przez nas zbiory zadań stanowią nieocenioną, praktyczną pomoc dla nauczyciela oraz ucznia. Wzbogacają one materiał zamieszczony w podręczniku i ułatwiają nie tylko pracę w trakcie lekcji, ale także...
[ pełny opis ]


Książka pomaga uczniowi klasy 6 dobrze przygotować się do pierwszego w jego życiu poważnego egzaminu. Zamieszczono w niej informacje:
o sprawdzianie w szkole podstawowej,
o standardach wymagań egzaminacyjnych,
o strategiach rozwiązywania zadań...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji A.36 (Sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy finansowej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przygotowa...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do stosowania różnych i...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie sprzedaży imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do stosowania komputero...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec. Realizuje treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności związanych ze sprzedażą towarów, zarządzaniem należno...
[ pełny opis ]


Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec. Realizuje treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).
Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności związanych z przestrzeganiem zasad obsługi k...
[ pełny opis ]
