Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 17

Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik architektury krajobrazu' w zakresie kwalifikacji: R.21. Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architek...
[ pełny opis ]


"Atlas szkodników drzew owocowych" to podręczny poradnik, dzięki któremu każdy sadownik z łatwością rozróżni szkodniki występujące w sadach. Atlas zawiera opisy ponad 120 szkodników występujących przede wszystkim na jabłoni, gruszy, śliwie, wiśni, cz...
[ pełny opis ]


Oryginalny smak amerykańskich babeczek na długo pozostaje w pamięci - odróżnia się od smaku muffina oraz rozmaitych podróbek. Zebrane przez Anę Bragę - królową babeczek - receptury to wyłącznie amerykańskie przepisy z dekorem na różne okazje: urodzin...
[ pełny opis ]


Wielki potencjał dyni sprawił, że stała się kulinarnym hitem i pojawia się niemal w każdej karcie dań. Zaliczają się ją do zdrowej żywności cenne są jej owoce, kwiaty i pestki. To dlatego lekarze polecają regularnie jadać dynie, zwłaszcza dzieciom, s...
[ pełny opis ]


Opis
Jabłka przyciągają wzrok atrakcyjnym kształtem, barwą i zapachem. Delektujemy się ich jędrnością, kruchością, soczystością, smakiem i aromatem. Dostarczają niezbędnych składników dla człowieka, takich j...
[ pełny opis ]


OpisPomidory warto jeść - opóźniają procesy starzenia, obniżają ciśnienie krwi, działają antynowotworowo, korzystnie wpływają na układ nerwowy i wspomagają trawienie. Są też niskokaloryczne - w 100 g znajduje się jedynie 18 kcal!Z naszego poradnika d...
[ pełny opis ]


Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i n...
[ pełny opis ]


Podręcznik napisany przez zespół autorów zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie "technik rolnik" na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Or...
[ pełny opis ]


Podręcznik napisany przez zespół autorów zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie "technik rolnik" na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Or...
[ pełny opis ]


Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie "technik rolnik" na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowa...
[ pełny opis ]


Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowani...
[ pełny opis ]


Publikacja "Rolnictwo. Część I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe" w fachowy sposób wprowadza uczniów w tematykę rolnictwa i chowu zwierząt. Wykonywanie w przyszłości obowiązków technika-rolnika wyposażonego w bogaty zasób merytoryc...
[ pełny opis ]


Truskawki to jedne z najbardziej lubianych owoców. Ponieważ najlepiej smakują zerwane wprost z krzaczka, ich uprawa w przydomowych ogródkach, na działkach, tarasach i balkonach staje się coraz bardziej popularna. Jak to jednak zrobić krok po kroku?
Z...
[ pełny opis ]


Podręcznik Rolnictwo cz VIII. Technika w rolnictwie. Mechanizacja produkcji zwierzęcej. Eksploatacja sprzętu rolniczego jest napisany zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik rolnik. Autorzy opracowali podręcznik z myślą o uczniach szkół kszt...
[ pełny opis ]


Powierzchnia upraw kukurydzy cukrowej w naszym kraju wciąż wzrasta. Głównym odbiorcą kolb jest rynek przetwórczy, jednak coraz większego znaczenia nabiera produkcja kukurydzy na rynek świeży do bezpośredniego spożycia w postaci kolb gotowanych, surow...
[ pełny opis ]
