Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin
Katarzyna Mikulska

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Kuchnia i diety

nasza cena:

58,70 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin

ISBN: 9788383174518

Autor: Katarzyna Mikulska

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2025
Liczba stron: 256
Wydawca: PASCAL

Odkryj tajemnice dzikich roślin i przygotuj pyszne przetwory prosto z lasu!

Czy wiesz, jakie skarby kryje pobliski las, łąka lub ogród? Dziko rosnące rośliny to nie tylko cudowne aromaty, ale i prawdziwa bomba wartości odżywczych! Katarzyna Mikulska pokaże ci, jak to naturalne bogactwo wykorzystać w swojej kuchni.

W tej książce znajdziesz:

  • przepisy na słodkie i wytrawne przetwory, nalewki, przyprawy i dodatki, dzięki którym odkryjesz zupełnie nowe smaki, a także stworzysz unikalne wersje znanych potraw,
  • zielnik kulinarny z opisami i właściwościami jadalnych roślin,
  • gotowy kalendarz zbiorów – sprawdź, co, gdzie i kiedy zbierać!
  • praktyczne wskazówki, które pomogą ci się odnaleźć w kuchni i w terenie.
Aromatyczne pesto z pokrzywy, zakwas z czosnkiem niedźwiedzim, ocet z igliwia sosnowego, dżem z kwiatów lilaka, leśna przyprawa do kawy czy piernika – to dopiero początek naturalnej kulinarnej podróży!


Formy płatności
Copyright 2025 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij