Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Pozostałe
Pozostałe
produktów: 329
Zeszyt tematyczny z ćwiczeniami dla ucznia do przedmiotu Zajęcia dziennikarskie....
[ pełny opis ]


Zeszyt tematyczny z ćwiczeniami dla ucznia do przedmiotu Zajęcia filmowe....
[ pełny opis ]


Publikacja przeznaczona dla uczniów gimnazjum. Dzięki niej uczniowie mogą rozwijać własne zainteresowania i zajmować się swoim hobby również w szkole.
Atutem publikacji są szczegółowe opisy i wskazówki, bardzo pomocne przy realizacji poszczególnych z...
[ pełny opis ]


Książka zawiera podstawowe informacje o turystyce - definicje, klasyfikacje, uwarunkowania rozwoju, funkcje turystyki, organizację turystyki, ruch turystyczny w Polsce i na świecie. Wydanie II zostało poszerzone i zaktualizowane....
[ pełny opis ]


Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego. Jest pozycją niezbędną dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego z zawodu technik weterynarii. Kwalifikacja Rol. 11....
[ pełny opis ]


Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom p...
[ pełny opis ]


Książka przygotowana z myślą o uczniach przystępujących do egzaminu gimnazjalnego z języka niemieckiego. Przybliża uczniowi formę egzaminu i pomaga w rozwijaniu wymaganych na egzaminie umiejętności....
[ pełny opis ]


Egzamin gimnialzjalny po kl.2-ćwiczeniowe arkusze...
[ pełny opis ]


Egzamin gimn.po kl.2-przedmioty humanistyczne...
[ pełny opis ]


ZESZYT TESTÓW I ĆWICZEŃ PRZYGOTOWUJCYCH DO EGZAMINU POTWIERDZAJCEGO KWALIFIKACJĘ A.36. Zeszyt testów i ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikację A.36: Prowadzeni...
[ pełny opis ]


Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodni...
[ pełny opis ]


Numer dopuszczenia MEN : 17/209/2015
Nowa wersja podręcznika do przedmiotu Edukacja dla bezpieczeństwa Nowej Ery....
[ pełny opis ]


Żywienie i usługi gastronomiczne, część. V: Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obec...
[ pełny opis ]


Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia ...
[ pełny opis ]
